Svi usponi i padovi Selene Gomez: "Bilo je teško disati, ali ne bih menjala svoj život"

- Moj um i ja. Nekada se ne slažemo i postaje teško disati, ali ne bih menjala svoj život - napisala je Selena

  • 0
Selena Gomez Foto: Tanjug/AP, Instagram/selenagomez

Pevačka i glumačka zvezda Selena Gomez odlučila je da snimi dokumentarni film pod nazivom naziva "Moj um i ja, u kom je prikazala sve uspone i padove tokom prethodnih šest godina života.

Osim toga, otvoreno je pričala o depresiji i anksioznosti sa kojom se godinama suočava.

Ovaj film bi uskoro trebalo da ugleda svetlost dana, a Gomezova je podelila trejler dokumentarca na svom Instagram profilu napisavši:

- Moj um i ja. Nekada se ne slažemo i postaje teško disati, ali ne bih menjala svoj život - napisala je Selena.

U saopštenju za javnost je ranije bilo napisano i šta će to obuhvatiti ovaj dokumentarac.

- Nakon godina koje je provela u središtu javnosti, Selena Gomez postiže nezamislivu slavu. Ali baš kada dosegne novi vrhunac, neočekivani je obrt povuče u tamu. Ovaj jedinstveno sirov i intiman dokumentarac obuhvata njeno šestogodišnje putovanje u novo svetlo

Film, čija je premijera zakazana 4. novembar režirao je Alek Keshishian, koji je prethodno režirao muzički dokumentarac Madone iz 1991. a koji se zvao Istina ili izazov.

U julu ove godine, nakon svog 30. rođendana, Gomez se osvrnula na lekcije koje je naučila u svojim dvadesetima, a koje je podelila na svom Instagramu.

- Moje dvadesete bile su putovanje kroz dobre, teške i lepe trenutke koje nikada neću zaboraviti - napisala je dodajući kako ju je svaki od trenutaka oblikovao u osobu kakva je danas.

- Ja sam neko ko još uči, ali sam sigurnija u ono što je važno i ono što želim. Neko sam ko je zahvalan za svaki pojedini dar i svaku pojedinačnu lekciju na tom putu. Hodam napred ohrabrena toliko snažnim ljudima oko sebe. Želim da dam sve od sebe da podnesem lepo i bolno dan po dan i neka me sve to učini najboljom što mogu biti za sebe, druge i vas - zaključila je ona.

Video: Džastin Biber i dalje voli Selenu Gomez, a u svoju suprugu je zaljubljen?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA