≫ 

Britni Spirs izvređala oca, pa obrisala nalog na Instagramu

- Šta te čini tako prokleto posebnim? Zašto su tvoje druge ćerke posebne pa si mene odlučio da tretiraš lošije nego psa? - napisala je ona

  • 0
Britni Spirs, Britney Spears Foto: Profimedia/Jen Lowery/SilverHub

Pevačica   Britni Spirs je žestoko kritikovala svoje roditelej Džejmija i Lin, na društvenoj mreži Instagram, a potom izbrisala svoj nalog na ovoj platformi.

Britni je nalog obrisala u četvrtak, samo nekoliko dana nakon što je napisali da su je roditelji tretirali kao "je**** psa" tokom 13 godina kada su imali starateljstvo nad njom.

Ona je nastavila prozivkama na račun oca.

- Šta te čini tako prokleto posebnim? Zašto su tvoje druge ćerke posebne pa si mene odlučio da tretiraš lošije nego psa? - napisala je ona.

Britni je tvrdila daje otac uvek govorio da je debela, te da se zbog toga nije osećala ni lepom ni dovoljno dobrom.

Njeni komentari na očev račun pojavili su se da kasnije nego što je napala svoju majku jer ju je navodno "jako udarila" zbog toga što se kasno vratila iz izlaska, dok joj je majka čuvala decu.

- Prvi put sam dobila šamar od nje one noći kada su me Paris Hilton i Lindzi Lohan dovezle do moje kuće na plaži gde su bili moji sinovi. Moja majka je bila besna! Ušla sam u kuću, ona me pogledala i udarila tako jako da to nikada neću zaboraviti - napisala je Britni.

Ovo, inače, nije prvi put da briše svoj nalog na društvenoj mreži.

Video: Britni Spirs se razgolitila na plaži, skinula je i brus

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA