Pomirenje na pomolu? Kim i Pit ponovo u kontaktu, on joj pružio podršku nakon drame sa Kanjeom

Kako se navodi, glumcu je i dalje stalo do bivše devojke

  • 1
Kim Kardašijan, Pit Dejvidson Foto: Tanjug/AP

Kim Kardašijan i Pit Dejvidson su raskinuli pre nekoliko meseci, ali kako se čini, ostali su u i te kako prijateljskim odnosima.

Kako prenose strani mediji, njih dvoje stalno razmenjuju poruke, a pogotovo zbog drame koja se desila sa njenim bivšim mužem Kanje Vestom.

Podsetimo, Kanje se našao na stubu srama zbog antisemitskih objava i noseći majicu na kojoj je pisalo "White Lives Matter" na Nedelji mode u Parizu.

- Mnogo ljudi se javilo Kim pružajući joj podršku, uključujući i Pita. On snima novi film, ali su sve vreme u kontaktu. Divan je dečko i Kim je srećna što mogu da budu prijatelji - rekao je izvor, pa dodao:

- Pit i Kim neretko razgovaraju, a nekoliko nedelja posle raskida su našli način da budu prijatni jedno prema drugom. Pit joj je pisao više puta zbog situacije sa Kanjeom, zato što mu je ona i dalje draga i želeo je da vidi kako je.

Podsetimo, Kanje Vest je često vređao i Pita, kada je počeo da se zabavlja sa njegovom bivšom, davajući mu pogrdna imena, objavom videa u kom sahranjuje animiranu verziju glumca i još mnogo toga.

Video: Nije Kardašijan, ali ova Kim lomi kako izgleda: Ovo je američka odbojkašica koja je pretučena

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Перагеније

    17. oktobar 2022 | 14:51

    Ова је ДЕВОЈКА!? Како речи мењају значење...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA