Džordž Kluni "opleo" po Trampu: On ne sme da bude predsednik, vijao je konobarice"

Glumac je govorio o aktuelnoj političkoj situaciji u USA

  • 12
Džordž Kluni, seda kosa Printscreen: Youtube/Jimmy Kimmel Live

Glumac Džordž Kluninedavno je dao veliki intervju SNN-u u kom je osudio bivšeg predsednika Donalda Trampai prisetio se situacija od pre dvadeset godina koje su pokazivale 'kakav je on' (čovek).

Kluni, koji je prošle godine Trumpa nazvao "glupanom", rekao je u intervjuu da ima Trampov telefonski broj u svom imeniku i pritom se prisetio nekih razgovora koje se imao s bivšim predsednikom tokom 2000-ih godina.

- On je bio tip koji je dolazio u barove i pitao me koja je konobarica slobodna, znate, to je on - rekao je Kluni.

Glumac se takođe osvrnuo na mogućnost suočavanja između predsednika Džoa Bajdena i Trampa na izborima 2024., kasnije dodavši da 'tip' poput Trampa ne bi trebao biti predsednik.

- Verujem da je naša demokratija platila cenu u celom svetu. Brine me mogućnost da ponovo bude predsednik. Mislim da su došla vremena u kojima su nam potrebni zanimljivi kandidati na svim stranama - rekao je u intervjuu.

Glumac je rekao da ne misli da je sukob između Bajdena i Trampa "verovatan toliko koliko to neki ljudi misle". Bajden je za '60 minuta' rekao da se namerava ponovno kandidovati za predsednika 2024. godine, međutim, dodao je da 'to još treba videti', to jest hoće li se stvarno opet kandidirati.

Tramp takođe još nije službeno objavio svoje planove za 2024. godinu, iako je u svojim izjavama dao naslutiti da postoji mogućnost da se kanduje za drugi mandat, piše Yahoo News.

Voditelj je takođe pitao glumca koliko je zabrinut za američku demokratiju. Kluni je govorio o svojim brigama, uključujući zabrinutost zbog "ogrubljivanja Amerike" i popularnosti neljubaznosti prema svima i svakome.

- Dosta je to sve zabrinjavajuće - zaključio je Kluni.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pp

    17. oktobar 2022 | 16:47

    Ne sme Tramp zato što je "vijao" konobarice, a jedini je predsednik u istoriji Amerike koji nije započeo nijedan rat, a sme Bajden koji je pedofil koji pipka devojčice, koji je lično ubijao u ratovima, i koji je napravio haos od planete i ratova otkako je na vlasti ??? Zna se da su glumci ološi bez morala koji će za pare odigrati svaku ulogu, bilo na filmu bilo u životu i realnosti, ali je sramno da se njihove reči prenose kao bitne. Njihov moralni kredibilitet je manji nego kod prostitutki sa ulice.

  • Aleks

    17. oktobar 2022 | 16:35

    Pa i Bajden je to radio, samo se vise ne seca zasto...

  • ogranicen ko terasa

    17. oktobar 2022 | 16:32

    lupa ko prozor na promaji

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA