≫ 

Popularni glumac o teškom periodu: "Pao sam sa trećeg sprata i slomio leđa, rekli su mi da možda nikad više.."

- Meseci nakon nesreće bili su izrazito teški. Oduvek sam bio fizički aktivan i odednom sam morao da mirujem. Bolovi su bili nesnosni - rekao je Orlando Blum

  • 0
Orlando Blum Foto: Profimedia/Zuma Press

Glumac Orlando Blum prisetio se teškog perioda kada je doživeo tešku nesreću sa 19 godina, ali je na veliku sreću uspeo da ostane živ.

Naime, on je otkrio da je pao sa trećeg sprata i tako slomio leđa.

- Kada sam imao 19 godina, pao sam sa trećeg sprata i slomio leđa. Imao sam veliku sreću što sam preživio, kičmena moždina je bila netaknuta. Međutim, lekari su mi nakon nesreće rekli da možda više nikada neću hodati - rekao je Orlando Blum i dodao da je morao da ide na operaciju kičme, kao i da je oporavak bio dug.

- Meseci nakon nesreće bili su izrazito teški. Oduvek sam bio fizički aktivan i odednom sam morao da mirujem. Bolovi su bili nesnosni - dodao je glumac.

Ranije je na svom Instagram profilu objavio fotografiju na kojoj nakon nesreće, koja se dogodila 1998. godine, vozi bicikl.

- Izbegao sam smrt i paralizu. Svaki dan sam zahvalan na udovima koji mi omogućavaju da pomeram svoje granice i živim na ivici (sada to ipak radim opreznije) - napisao je.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA