Metju Peri oktrio da je proveo pet meseci u komi zbog narkotika: "Imao sam dva odsto šanse"

Glumac je 2018. godine završio, kako je tada rekao, operaciju probavnog trakta, a sada je otkrio da je zapravo proveo dve nedelje u komi i

  • 0
Matthew Perry Metju Peri Foto: Profimedia/Coleman-Rayner

Glumac Metju Peri (53), najpoznatiji po ulozi Čendlera u kultnoj seriji "Prijatelji", pre nekoliko godina umalo je izgubio život zbog posledica konzumiranja narkotika.

Peri je otkrio da je njegova borba sa zavisnoću u jednom trenutku postala toliko teška da je pre nekoliko godina "zamalo umro" u dobi od 49 kada mu je debelo crevo puklo zbog prekomerne upotrebe narkotika.

Glumac je 2018. godine završio, kako je tada rekao, operaciju probavnog trakta, a sada je otkrio da je zapravo proveo dve nedelje u komi i pet meseci u bolnici te da je devet meseci morao koristiti kolostomsku vrećicu.

- Lekari su mojoj porodici rekli da imam dva odsto šanse da preživim. Stavili su me na uređaj koji se zove ECMO mašina, koja diše umesto vaših pluća. I zove se Zdravo Marija. To niko ne preživi - rekao je Peri za People.

Peri je odlučio da iskreno progovori o tome kako su mu ovisnosti o drogama i alkoholu uništile život u svojim memoarima "Prijatelji, ljubavnici i velika strašna stvar", koji će biti objavljen 1. novembra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA