Kanje Vest angažovao advokaticu Džonija Depa? Zbog velikog broja tužbi, reper morao da reaguje

U pitanju je Kamila Vaskez, s kojom se svet upoznao tokom jednog od najpoznatijih suđenja između Džonija Depa i Amber Herd

  • 0
Kanje Vest i Džoni Dep Foto: Profimedia Patriot Pics/BACKGRID/Backgrid USA / @CelebCandidly/MEGA/The Mega Agency

Reper Kanje Vest (45) u poslednjih nekoliko meseci glavna je tema u svetu slavnih zbog svojeg ponašanja i kontroverznih objava. Uz sve to, tužbe protiv bivšeg partnera Kim Kardašijan dolaze sa svih strana, a u borbi protiv istih njemu će se navodno pridružiti jedna od svetski poznatih advokatica.

U pitanju je Kamila Vaskez, s kojom se svet upoznao tokom jednog od najpoznatijih suđenja između Džonija Depa i Amber Herd.

Kanje je, prema pisanju TMZ, angažovao advokatsku kancelariju advokatice. 

Kamila je svojim pravnim sposobnostima doživela veliku popularnost širom sveta, a to je verojatno i razlog zašto je privukla Vestovu pažnju. Ona će biti zadužena za njegove poslovne interese, uključujući ugovore i nove poslove.

Kanje je zbog svojih napada na društvenim mrežama, tvrdnji vezanih za smrt Džordža Flojda i majice na kojoj je pisalo "White Lives Matter", izgubio jednu od najvećih saradnji s brendom "Balenciaga".

Vest trenutno prolazi i kroz razvod s Kim Kardašijan, a za advokata u ovom slučaju je odabrao bivšu ženu Bila Gejtsa, Melindu Frenč Gejts.

Video: Kim Kardašijan se ne odvaja od mlađeg dečka: Usnimljeni zajedno za Dan zaljubljenih

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA