Snup Dog ima ličnu "motačicu" trave: Dnevno smota do 150 džointa

Američki reper Snup Dog svaki dan puši marihuanu, a pošto nema vremena da uvek sam mota džoint, angažovao je radnika da napravi savršeno valjane džointe umesto njega.

  • 0
Snup Dog, Snoop Dogg Foto: Profimedia/Suzanne Cordeiro/Shutterstock Editorial

Američki reper Snup Dog (51) živi u Kaliforniji, gde je rekreativna konzumacija marihuane legalna, i zapošljava Renegade Piranhu, koja mu je umotava u džoint, a ona procenjuje da ih je za repera smotala oko 450 hiljada.

Renegade je gostovala u australijskoj radio emisiji 'The Kile and Jackie O Shov' gde je podelila svoje iskustvo sa reperom.

- Izračunala sam da ih je do sada bilo više od 450.000. Radim sa oko 220 grama dnevno, što je 75 do 150 džointa - rekao je Renegad.

Snup svaki dan puši travu, a pošto nema vremena da uvek sam mota džoint, unajmio je savršeno valjanog džoint majstora da to uradi umesto njega. Reper je u junu otkrio da je svojoj ličnoj "zajedničkoj listi" povećao plate zbog inflacije.

Profil 'UberFacts' je tada na Tviteru objavio da reper zapošljava osobu čiji je posao da mota džoint i da zarađuje između 40 i 50 hiljada dolara godišnje, a Snup, koji na toj platformi ima 20,2 miliona pratilaca, odgovorio: 'Inflacija. Povećala im se plata!'.

Uporedio je svog člana osoblja sa filmskim likom Lurch iz Porodice Adams, opisujući njen rad kao "besprekoran".

O neobičnom zaposlenju Snup se osvrnuo u intervjuu sa harizmatičnim američkim voditeljem Hauardom Sternom (68). Stern je pitao repera da li je on osoba posebno angažovana za tu uslugu.

- To je njeno zanimanje. U  CV-u piše: Ja sam džoint-valjak. Profesionalni "joint-roller", objasnio je Snup i dodao da su prednosti posla besplatna marihuana, ali i odeća.

- Ako si odličan u nečemu što mi treba, angažovaću te - zaključio je.

Video: Ja sam čovek koji kuca: Snup Dog u dubokom dertu sluša Šabana Šaulića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA