Prva svađa Bekamovih: Nikola Pelc otkrila zašto se Bruklin naljutio na nju

Nikola je otkrila kako je Bruklin strašno ljut na nju, ne zato što ga je posvađala s ostatkom njegove porodice, već zato što mu nije dozvolila da se pojavi u njenom filmu

  • 0
Viktorija i Dejvid Bekam, Bruklin Bekam i Nikola Pelc Foto: Tanjug/AP, Shutterstock, Profimedia

Nicola Pelc i Bruklin Bekam ne prestaju da pune stranice tabloida otkako su se venčali u aprilu, a iako je zasad najviše pažnje plenio njihov odnos s Bruklinovim roditeljima, sada je pod lupom javnosti i jedna njihova svađa.

Nikola je otkrila kako je Bruklin strašno ljut na nju, ne zato što ga je posvađala s ostatkom njegove porodice, već zato što mu nije dozvolila da se pojavi u njenom filmu. 

Kako stvari stoje, mlada milijarderka Nikola je režirala, producirala i glumila u novom indi filmu "Lola James", a u kom je i Bruklin, inače odličan amaterski fotograf, želeo da ima svoju ulogu. Međutim, Nikola mu to nije dozvolila. Rekla je da njen suprug ima divno lice, ali i grozan britanski naglasak zbog kog se nikako ne uklapa u tematiku filma.

Navodno je Nikola svom suprugu dozvolila da ima jednu rečenicu u filmu, ali je na kraju u montaži čak i nju isekla, te tako Bruklina kompletno izbacila iz svog filma. On se na to osetio uvređenim, te se na nju danima ljutio, a mlada lepotica tvrdi kako je još uvek pomalo besan.

- Još uvek je besan na mene. Ali nije bilo pomoći, grozno je zvučao, previše britanski - rekla je tako Nikola za strane medije, a prenosi "Story.hr".

Podsetimo, Bruklin i Nikola nedavno su proslavili treću godišnjicu braka, a iako se dosta pričalo o Nikolinoj svađi s roditeljima svog supruga, Viktorijom i Dejvidom Bekamom, čini se kako ljubav između novopečenih mladenaca ipak i dalje cveta. Šuškalo se da je glavni razlog svađe između Nikole i Viktorije bila organizacija venčanja Nikole i Bruklina, a u kojoj mama Viktorija nije smela da učestvuje. Od tada je došlo do brojnih konflikata između dve žene, pa se već mesecima tvrdi da je mladi i stariji klan Bekamovih na ratnoj nozi.

Video: Ne mogu ni kafu da popijem na miru: Bekam se sprdao s Viktorijom koja trenira na njihovoj jahti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA