"Krao sam ljudima tablete iz ormarića u toaletima": Metju Peri otkrio detalje koje niko nije znao

Čuveni Čendler iz serije "Prijatelji" napisao je memoare "Prijatelji, ljubavnici i velika strašna stvar" u kojima je otkrio celu svoju životnu priču, uspone i padove te, borbu sa zavisnošću

  • 2
Metju Peri, Matthew Perry Foto: Profimedia/BACKGRID

Zvezda serije "Prijatelji", Metju Peri (53) otkrio je da je jedno vreme toliko bio zavistan od lekova, da je pretresao urmariće u tuđim toaletima.

Čuveni Čendler iz serije "Prijatelji" napisao je memoare "Prijatelji, ljubavnici i velika strašna stvar" u kojima je otkrio celu svoju životnu priču, uspone i padove te, borbu sa zavisnošću.

U intervjuu za "ABC" je otkrio novinarki Dajani Sojer šta je sve radio.

- Nedeljom sam išao na dane otvorenih vrata kuća koje su na prodaju i otišao bih u kupatilo, te tražio imaju li kakvih tableta unutra i ukrao ih. Mislim da su ljudi mislili: "Pa nema šanse da bi Čendler ušao i krao od nas" - rekao je.

To se sve događalo dok je bio na vrhuncu slave, dok je glumio legendarnog Čendlera.

U memoarima je otkrio i kako je bio na 6.000 sastanaka Anonimnih alkoholičara, 30 godina je proveo na terapijama, išao je na rehabilitacije i prošao detoksikaciju čak 65 puta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA