Poznata šminkerka iz serijala "Face Off" umrla u 33. godini

Šantal je došla u centar pažnje nakon što se pojavila u takmičarskoj emisiji "Face Off" na SiFi Netvork-u 2013. godine za svoju petu sezonu

  • 1
Lejni Šantal Printskrin: Instagram/sep.pu.ku.4u

Poznata šminkerka, Lejni Šantal, preminula je u 33. godini, piše Pejdž Siks.

Kako piše pomenuti medij, uzrok smrti je predoziranje narkoticima.

Šantal, umrla je u ponedeljak u Milfordu u Mičigenu, potvrdila je njena porodica u javnoj čitulji, pišući da se borila sa raznim mentalnim bolestima tokom svog odraslog života.

Istaknuti FKS šminker i dizajner maski, Šantal je došla u centar pažnje nakon što se pojavila u takmičarskoj emisiji "Face Off" na SiFi Netvork-u 2013.

Dobrovoljno se povukla iz rijalitija o šminkerima sa specijalnim efektima, čime je osvojila peto mesto. Šantal je radila sa nekoliko poznatih zvezda nakon njenog pojavljivanja u emisiji, uključujući Belu Torn i Merilina Mensona.

Čak je kreirala i "Head FKS Makeup" za repera Lil Nasa za njegov kontroverzni muzički video "Montero (Call Me Bi Iour Name)" 2021. godine, koji je osvojio nagradu za video godine na MTV-jevim VMA.

Video: Srpski TikToker nakon Kikinog samoubistva: Divna vam je sad kad je poklekla?!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlada

    5. novembar 2022 | 14:38

    Mogao sam i bez čitanja da pretpostavim šta je uzrok smrti. Ta pošast se toliko širi da je počela uveliko da se uvlači i u osnovne škole. Roditelji, oprez!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA