Bred Pit ima novu devojku: Ova lepotica je ukrala srce slavnom glumcu

Buran život slavnog glumca nakon razvoda od Anželine Džoli, tema je medija već mesecima

  • 6
Bred Pit Foto: Tanjug/AP

Nakon razvoda od Anđeline Džoli (47), Bred Pit (58) se ne smiruje, ali to bi sada moglo da se promeni sa Ines De Ramon (29), budući da su krenule spekulacije da su uplovili u vezu.

Naime, glumac je navodno novu devojku predstavio čitavoj svojoj grupi prijatelja, prenose strani mediji. Bred je Ines upoznao sa drugaricama Sindi Kraford (56) i njenim suprugom Rendom Gerberom (60) i Šonom Penom (62).

Ines De Ramon Printskrin:Instagram/inesderamon

Bred je došao vrlo ležerno u farmerkama, sivoj dukserici, beloj majici i braon šeširu, dok je Ines nosila uske kožne pantalone, skraćenu košulju i žutu Fendi tašnu. Oko 20 časova Bred i ona su zajedno u njegovom Tesli sa vozačem stigli na predstavu, družeći se sa njegovim poznatim prijateljima u posebnom VIP prostoru.

Podsetimo, Bred nije prva holivudska zvezda koja je osvojila Ines. Pol Vesli (40), zvezda "Vampirskih dnevnika", 2018. je objavio vezu sa Ines na Instagramu, a 2019. su izgovorili sudbonosno "da" na intimnoj ceremoniji. Krah braka su objavili nakon samo tri godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • cica maca

    16. novembar 2022 | 17:03

    Čovek živi život punim plućima,jooooj da mi je samo sat vremena sa njim......

  • MiMi

    16. novembar 2022 | 18:06

    Njemu je sve oprošteno🤷🏻‍♀️

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA