Otkazana prodaja karata za turneju Tejlor Svift: Pao sajt zbog velike potražnje

Ticketmaster je samo u utorak prodao više od 2 miliona karata

  • 0
Taylor Swift, Tejlor Svift Foto: Tanjug/AP

Ulaznice za turneju Tejlor Svift koja nosi naziv "Eras", više neće biti u prodaji za širu javnost, saopštio je Ticketmaster.

Naime, brojni njeni obožavaoci pohrlili su na sajt da bi kupili ulaznice, što je izazvalo poremećaje na sajtu i spore redove.

- Zbog izuzetno visokih zahteva za sistemima za prodaju karata i nedovoljnog preostalog inventara karata da bi se zadovoljila ta potražnja, sutrašnja javna rasprodaja za Tailor Svift | Turneja Eras je otkazana -  naveo je Ticketmaster u tvitu.

Tejlor Svift Printskrin: Tviter/Ticketmaster

Kompanija je najavila otkazivanje nekoliko sati nakon što je izvršni direktor najvećeg akcionara Live Nation-a okrivio porast potražnje od 14 miliona korisnika, uključujući botove, za poremećaje na sajtu.

Ticketmaster je samo u utorak prodao više od 2 miliona karata, a ističu da bi potražnja za turnejom Sviftove od 52 zakazana datuma „mogla da ispuni 900 stadiona“.

Podsetimo, veliki deo potražnje za Sviftovom turnejom na stadionu potiče od rekordnog izdanja njenog novog albuma „Midnights“ i činjenice da pevačica nije bila na turneji od turneje „Reputation“ stadiona 2018. Njena turneja „Lover Fest” je otkazana zbog pandemije. Turneja „Eras“ treba da počne 17. marta u Glendejlu u Arizoni.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA