Američki reper izgubio posao od 9 miliona dolara jer se nije vakcinisao

Ajs Kjub je otkrio da je trebalo da bude u Soni komediji "Oh Hell No", ali na kraju nije zato što nije želeo da se vakciniše protiv Covid-a

  • 0
Ajs Kjub Ice Cube Foto: Profimedia/Getty images/Ethan Miller

Reper i glumac O'Ši Džekson, svima poznatiji kao Ajs Kjub, potvrdio je da je izgubio posao vredan devet miliona dolara jer je odbio da se vakciniše protiv korona virusa.

Ajs Kjub je otkrio u podkastu "Million Dollaz Vorth of Game" da je trebalo da bude u Soni komediji "Oh Hell No", ali na kraju nije zato što nije želeo da se vakciniše protiv Covid-a.

- Odbio sam taj film jer nisam želeo prokletu vakcinu. Odbio sam devet miliona dolara. Nisam želeo da budem izboden. Ti si vakcina. Vi ste svi ljudi koji žele da me nateraju da dobijem vakcinisan. Ne znam šta Holivud sada misli o meni - rekao je Ice Cube u podkastu.

Kasnije je u razgovoru otkrio da on nije taj koji je odbio, već da su mu zabranili.

- Nisu hteli da mi daju ulogu jer nisam hteo da se vakcinišem, nisam odbio da glumim. Odbili su me. Ta vakcina protiv kovida, ta injekcija... Ne treba mi. na kraju nisam čak ni dobio koronu. Je* imaš ih sve - rekao je Ajs Kjub.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA