"Taj bes koji je kolao u meni, to nisam bio ja": Vil Smit prvi put otkrio detalje incidenta na dodeli Oskara

Vil je u ponedeljak gostovao u novoj epizodi 'The Daily Show' kada ga je voditelj Trevor Noa pitao o incidentu

  • 1
Dolbi Teatar, Vil Smit, Kris Rok Foto-montaža: Shutterstock, Tanjug/AP

U sklopu turneje na kojoj promoviše novi film "Emancipation", glumac Vil Smit dao je prvi intervju nakon ceremonije Oskara na kojoj je ošamario kolegu komičara i glumca Krisa Roka. 

Vil je u ponedeljak gostovao u novoj epizodi 'The Daily Show' kada ga je voditelj Trevor Noa pitao o incidentu. 

Tokom intervjua glumac je priznao šta je izazvalo njegov bes u noći Oskara kada je udario Roka. Osim toga, otkrio je da ga je kod kuće dočekao nećak (9) koji ga je upitao: "ujače Vile, zašto si udario tog čoveka?", piše Daily Mail.

- Ostao je budan kako bi me dočekao. Sedeli smo u kuhinji, on mi je bio u krilu i držao je statuu Oskara. Odjednom me je pitao: "zašto si udario tog čoveka, ujače?" - ispričao je Vil.

Glumac je zatim uzeo maramicu, pogledao u voditelja i našalio se:

- Joj, pokušavaš me slomiti kao Opra. To je bio haos, razumem. Ne želim previše da ulazim u tu temu kako me ljudi ne bi pogrešno shvatili - dodao je.

Voditelj i oskarovac su zatim prokomentarisali njegov novi film, na šta je Noa zaključio da već duže vreme nije video Vila u javnosti. Glumac se tada ponovo dotakao te teme.

- Užasno veče, koliko god možeš zamisliti. Postoji složena priča iza toga no, na kraju dana istina je da sam se jednostavno izgubio. Prolazio sam kroz nešto te noći, iako to ne opravdava moje ponašanje. Bilo je tu puno stvari uključeno. Pretvorio sam se u malog dečaka koji je gledao kako otac tuče majku. Sve je to isplivalo u jednom trenutku no, to ono nije bila osoba koja želim biti. Izgubio sam se. Taj bes koji je kolao u meni bio je tu već duže vreme - ispričao je.

Na kraju, glumac je dodao da ga ubija to što bi njegovo ponašanje na Oskarima moglo negativno uticati na novi film "Emancipation".

Video: Šamar Vila Smita o kom bruji planeta: Zveknuo Krisa Roka na dodeli Oskara, jer mu je uvredio ženu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • alal vera alal vera

    30. novembar 2022 | 06:04

    tezak folirant ni jednog trenutka nije rekao kris izvini ovim putem zelim da se izvinim kris roku.oprosti mi mokim te.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA