Džej Lo progovorila o prvom raskidu s Benom: "Srce mi je bilo slomljeno"

Ona je gostovala u intervjuu za Apple Music, tokom kojeg se osvrnula na vezu sa Benom  (50). Ispričala je kako se osećala nakon njihovog prvog raskida 2004. godine

  • 2
Jennifer Lopez Ben Affleck , Dženifer Lopez Ben Aflek Foto: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia

Pevačica i glumica Dženifer Lopez (53) nedavno se udala za svog partnera Bena Afleka (50), sa kojim je bila u vezi i pre 20 godina, ali su tada raskinuli. 

Sada je otkrila da joj je tada raskid jako teško pao. Ona je gostovala u intervjuu za Apple Music, tokom kojeg se osvrnula na vezu sa Benom  (50). Ispričala je kako se osećala nakon njihovog prvog raskida 2004. godine.

- Bilo je toliko bolno nakon raskida. Kada smo odustali od venčanja pre 20 godina slomilo mi se srce. Iskreno, osećala sam se kao da ću umreti - rekla je Lopez.

- Sledećih 18 godina ništa nisam mogla da učinim kako treba. Ali sada, 20 godina kasnije, imamo srećan završetak - zaključila je pevačica.

Dženifer i Ben upoznali su se 2001. godine na setu filma "Gigli" u kojem su oboje imali glavne uloge. Lopez u to vreme bila u braku, a samo godinu dana nakon toga se razvela i počela sa Benom turbulentnu vezu.

Video: Suze radosnice zbog pobede Bajdena: Seksi Dženifer Lopez presrećna zbog pada Trampa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA