Nagodili se Džoni Dep i Amber Herd: Otkriveno i koliko novca će dobiti holivudski glumac od bivše supruge

Slučaj je konačno dobio svoj epilog

  • 0
Amber Herd i Džoni Dep Foto: Tanjug/AP

Holivudski glumac Džoni Dep i njegova bivša supruga, Amber Herd, napokon su se nagodili.

Naime, konačno je okončan najpraćeniji holivudski razvod nakon dugog procesa pred sudom u Virdžiniji za tužbu za klevetu koju su pokrenuli jedno protiv drugog.

Advokati popularnog glumačkog para uspeli su da postignu dogovor prema kojem će osiguravajuće društvo Amber Herd da isplati milion dolara Džoniju Depu, kako bi se okončao ovaj slučaj, saznaje „Daily Mail“.

Međutim, slučaj je konačno dobio svoj epilog, a po ovoj nagodbi Džoni Dep će dobiti znatno manje novca odstete u poređenju sa sumom koju je sud odredio, ali više neće imati spor sa bivšom suprugom.

Podsetimo, njihova pravna bitka trajala je poslednjih šest godina, a Dep je podneo tužbu protiv Herd zbog teksta koji je napisala za „Washington Post“ u decembru 2018. godine. U njemu je sebe opisala kao „javnu ličnost koja je žrtva porodičnog nasilja“, a iako u tekstu ne spominje izričito Depovo ime, on ju je tužio i tražio odštetu od 50 miliona dolara. A onda je ona podnela protivtužbu, tražeći 100 miliona dolara jer je „pretrpela neobuzdano fizičko nasilje i zlostavljanje“. Sudija je na kraju presudio da ona bivšem suprugu treba da plati 10 miliona dolara odštete u tužbi za klevetu, a Dep njoj dva miliona dolara. Amber je negodovala u više navrata, te je najavljivala žalbe, a u javnosti je izjavila da nema novca da isplati bivšeg supruga.

Video: Šta građani misle o slučaju Dep - Herd: Pogledajte koji stav preovladavala i na čiju su stranu stali

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA