Bred Pit proslavio rođendan s 30 godina mlađom Ines: Zbog nje nije skidao osmeh s lica

Glumac i mlada dizajnerka nakita, koja se u aprilu ove godine razvela od glumca Pola Veslija (40), viđeni su na proslavi njegovog rođendana u restoranu u Holivudu

  • 0
Bred Pit Foto: Tanjug/AP

Bred Pit pre dva dana proslavio je 59. rođendan i to u društvu svoje, kako strani mediji pišu, 30 godina mlađe devojke Ines de Ramon.

Glumac i mlada dizajnerka nakita, koja se u aprilu ove godine razvela od glumca Pola Veslija (40), viđeni su na proslavi njegovog rođendana u restoranu u Holivudu, a osmesi na njihovim licima govorili su da im je jako lepo zajedno.

Bred i Ines su snimljeni kako izlaze iz automobila pre nego što su krenuli na njegovu proslavu. Pit je za slavlje odabrao ležernu kombinaciju pantalona i sive košulje dugih rukava, a Ramon je nosila braon kaput sa krznom.

Podsetimo, glasine da su glumac i Ines zajedno počele su u novembru kada su viđeni zajedno na koncertu Bona Voksa u Los Anđelesu.

Pit i de Ramon navodno su zajedno stigli na koncert pre nego što su se pridružili Sindi Kraford, Randeu Gerberu i Šonu Penu.

Tada su fotografirani kako se drže za ruke i delovalo je kao da uživaju u zajedničkom druženju.

Video: Za njim žene uzdišu iako je na pragu 7 decenije: Bred Pit oborio s nogu na premijeri u Berlinu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA