"Srčani udar je bio najbolja stvar koja mi se dogodila": Antonio Banderas o događaju koji mu je promenio život

Incident mu je pomogao da vidi svoj život iz drugog ugla

  • 0
Antonio Banderas Foto: Tanjug/AP/Richard Shotwell/Invisio

Španski glumac Antonio Banderas doživeo je srčani udar 2017. godine, a danas kaže kako je iz toga izvukao i neke pozitivne zaključke.

Incident mu je pomogao da vidi svoj život iz drugog ugla.

- Shvatio sam da je to verovatno jedna od najboljih stvari koje su mi se ikada dogodile jer je odjednom sve postalo nevažno i ono što me svakodnevno brinulo postalo je besmisleno. Pomislio sam: "zašto razbijam glavu kad ću umreti?" - rekao je Banderas za Page Six.

Konačno je počeo da se "odvaja od stvari" za koje je "ranije mislio da su važne, ali nisu", rekao je holivudski glumac.

Tvrdi da sada zna da su porodica, prijatelji i njegov "glumački poziv" puno važniji.

Njegova dugogodišnja partnerka Nikol Kimpel spasila mu je život u to vreme, izjavio je Banderas u jednom intervjuu. Brzo je reagovala i dala mu aspirin, a on nije pretrpeo nikakvu dugoročnu štetu od srčanog udara.

Antonio Banderas je u intervjuu za Vulture nedavno izjavio da mu je bivša supruga Melani Grift i dalje najbolja prijateljica te za nju ima samo reči hvale.

- Nisam u braku s Melani, ali ona je i dalje moja porodica. Mogu slobodno da kažem da je ona moja najbolja prijateljica. Oni su još uvek moja porodica - Dakota, Stela i Aleksander - rekao je glumac.

Antonio Banderas i Melani Grifit upoznali su se na snimanju komedije Two Much i odmah počeli da se zabavljaju. Već nakon nekoliko nedelja odlučili su da se venčaju i iste godine dobili su ćerku Stelu. Glumica je u prethodnim brakovima dobila ćerku Dakotu Džonson i sina Aleksandera Bauera, a Banderas ih je prihvatio kao svoju decu. Melani i Antonio bili su u braku čak 19 godina.

Video: Silvester Stalone zabeležio najveći selfi video na svetu sa slavnim kolegama

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA