≫ 

Tori Speling hitno hospitalizovana: Oglasila se iz bolnice, porodica zabrinuta

Zvezda serije "Beverli Hils 90210" godinama unazad otvoreno govori o svom narušenom zdravlju

  • 0
Tori Speling Foto: Profimedia/The Mega Agency

Glumica Tori Speling objavila je da se suočava sa neočekivanim zdravstvenim problemima uoči praznika.

Glumica koja se proslavila ulogom u popularnoj seriji "Beverli Hils, 90210", u sredu je objavila selfi iz bolničkog kreveta, otkrivši tom prilikom svojim pratiocima da je hospitalizovana nakon vrtoglavice, visokog krvnog pritiska i otežanog disanja.

- Evo me u bolnici od prošle noći - napisala je na Instagram storiju naslednica Erona Spelinga, nekada najmoćnijeg čoveka u Holivudu.

Takođe, glumica je priznala da sve što želi je da se vrati kući svojoj deci, sinovima Beu (5), Finu (10), Liamu (15) i ćerkama Heti (11) i Steli (14), koje je dobila u braku sa Dinom MekDermotom.

Tori neretko na društvenim mrežama govori o zdravstvenim problemima sa kojima se susreće. Još u februaru je na Instagramu podelila da planira da obnovi svoje implante u grudima, nakon što je saznala da bi oni koje je ugradila pre skoro 20 godina, potencijalno mogli da izazovu zdravstvene komplikacije.

- Grudi sam radila kada sam bila veoma mlada i nisam znala da će im vremenom isteći rok trajanja - rekla je glumica za "E! News".

Međutim, nakon što se sve više žena odlučilo za uklanjanje implanata usled upozorenja da bi oni mogli da izazovu retku vrstu raka, na nagovor ćerke Stele, Spelingova je shvatila da ne može više da čeka, te ih je izvadila.

- Iz zdravstvenih razloga, u ovom trenutku je bezbednije to učiniti - rekla je Tori.

Podsetimo, Tori Speling i njeno zdravlje konstantna su tema američkih medija, naročito nakon što je popularna glumica izazvala zabrinutost među bližnjima, kada je njena telesna težina pala ispod 40kg.

Video: Brena pokazala da je kraljica i kad se šali na svoj račun: Sa ananasom u ruci pevala na nastupu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA