Reper Tori Lenez kriv zbog pucnjave na američku hip-hop zvezdu

Dvanaestočlana porota sastavljena od sedam žena i pet muškaraca raspravljala je od četvrtka pre nego što je 30-godišnjeg kanadskog repera, čije je kršteno ime Dejstar Piterson, osudila za napad poluautomatskim vatrenim oružjem

  • 0
Tory Lanez, Megan Thee Stallion Foto: Tanjug/AP

Nakon burnog sudskog procesa, porota u Los Anđelesu je u petak proglasila repera Torija Leneza krivim za tri krivična dela povezana sa oružanim napadom na hip-hop zvezdu Megan Ti Stalion 2020. godine.

Stalionijeva je ranjena u tom napadu zbog čega bi Lanez mogao biti osuđen na kaznu od 20 godina zatvora, preneo je AP. Nakon izricanja presude Lanez je sa lisicama na rukama odveden u zatvor i tokom izricanja presude nije vidno reagovao.

Međutim njegov otac, Sonstar Peterson je burno reagovao, pa ga je sudsko obezbeđenje, uz vidne napore izvuklo iz sudnice.

Dvanaestočlana porota sastavljena od sedam žena i pet muškaraca raspravljala je od četvrtka pre nego što je 30-godišnjeg kanadskog repera, čije je kršteno ime Dejstar Piterson, osudila za napad poluautomatskim vatrenim oružjem, držanje napunjenog, neregistrovanog vatrenog oružja u vozilu i bezobzirno korišćenje vatrenog oružja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA