Misterija je rešena: Dugo se raspravljalo gde je nestala žena iza Skarlet Johanson, a sada je sve jasno

Dugo se spekulisalo šta se to desilo sa ženom koja je nestala iza Skarlet Johanson

  • 0
Skarlet Johanson Foto: Tanjug/AP

Pre nekoliko dana, Tviter profil „Historic vids“ podelio je nekada viralni video na kome je nepoznata žena jednostavno nestala ispred kamere prateći holivudski crveni tepih.

Naime, kamera je bila usmerena na intervju tada nove glumačke nade, današnje velike glumačke zvezde Skarlet Johanson , a tek kasnije je primećeno da je žena koja je prošla iza Johansonove jednostavno - nestala.

Gledaoce je dodatno zbunilo to što je pratnja 'nestale' žene prošla na drugoj strani, dok se ona više nije pojavljivala u kadru.

Ipak, tim na Tviteru nije dao prostora teoretičarima zavere i njihovim pričama o teleportaciji, putovanju kroz vreme i „kvarovima u matrici”. Većina komentatora je pronašla racionalno objašnjenje za naizgled paranormalnu scenu.

- Sve žene nestaju kada dođe Skarlet - našalila se jedna korisnica Tvitera.

- Šta je ovo? Ljudi ne razumeju da jedna osoba može blokirati pogled drugoj? Ova platforma je svakim danom sve apsurdnija - dodao je drugi, vidno šokiran komentarima koji dovode u pitanje stvarnost.

– Nije nestalo, to je stvar perspektive - objašnjeno je u jednom od komentara.

Međutim, sve diskusije prekinuo je korisnik Tvitera koji je u istom trenutku, ali sa druge kamere, postavio snimak sa kratkim „Nema na čemu“.

Žena, naravno, nije nestala - sve vreme je bila optička varka.

Video: Skarlet Johanson je prećutno podržala seksualnog predatora, a onda uradila nešto još gore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA