≫ 

Bred Pit pokazao novu 30 godina mlađu devojku : Ines je bila u braku sa zvezdom "Vampirskih dnevnika"

Ines je nakon razvoda ubrzo uplovila u vezu sa poznatim zavodnikom

  • 0
Bred Pit, Ines De Ramon Foto: Tanjug/AP, BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Holivudski miljenik Bred Pit "uhvaćen" je sa svojom novom djevojkom Ines de Ramon u Cabo San Lukasu u Meksiku, gde su zajedno dočekali Novu godinu nakon što je vest o njihovoj vezi službeno potvrđena.

Bred je s bivšom suprugom Pola Vizlija prvi put viđen u novembru prošle godine na koncertu Bona Voksa, a onda i u decembru, i to na proslavi njegova 59. rođendana.

Naime, oni su sada i slobodno prošetali na ulicama mnogima omiljene meksičke destinacije, gde su proveli romantični doček.

- Bred trenutno ne viđa nikog drugog i vrlo je srećan sa Ines. Zajedno su i lepo im je. Događa im se dobra stvar, bez ikakvog stresa - otkrio je nedavno njima blizak izvor za People.

Ines je odnedavno slobodna, nakon što je objavila da se rastaje od zvezde "Vampirskih dnevnika" Pola Vizlija, a ona i Bred na koncert su stigli zajedno, tačnije dovezao ih je njegov vozač u Tesli. Nakon toga upoznao ju je sa svojim slavnim prijateljima i svi su razgovarali u prostoru koji je zatvoren za javnost.

Paul i Ines venčali su se na skromnoj ceremoniji 2019. godine, a predstavnik para potvrdio je u septembru da su se razdvojili i žive odvojeno već nekoliko meseci.

- Odluka o razlazu je obostrana i dogodila se pre pet meseci. Zahtevaju privatnost u ovom trenutku - izjavio je tada za medije.

U galeriji ispod pogledajte njenje fotografije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA