Izabran najlepši muškarac na svetu: Svi kažu da je zaslužio ovu laskavu titulu

Čini se da se korisnici društvenih mreža, posebno žene, slažu da je ova titula otišla u prave ruke

  • 0
Superman, Supermen Foto: Profimedia/Cineliz/Allpix Press

Čuvena zajednica kritičara "TC Candler" je krajem decembra objavila listu 100 najlepših lica u šoubiznisu. Kada su u pitanju muškarci, na prvom mestu se nalazi Henri Kavil, čuveni glumac iz Velike Britanije.

Henri je poneo titulu muškarca s najlepšim licem na svetu, a čini se da se korisnici društvenih mreža, posebno žene, slažu da je ona otišla u prave ruke.

"Najbolji izbor ikada", "Ima li iko sumnje u ovaj izbor? Naravno da ne!", "Najlepše lice i sve ostalo na njemu", "Život nije savršen, ali Henri Kavil jeste", samo su neki od komentara na ovu vest.

Na drugom mestu je južnokorejski muzičar Hjančin, na trećem se našao glumac Timoti Šalame, dok je na četvrtom mestu završio Kris Hemsvort, kome već četvrtu godinu zaredom polazi za rukom da se nađe na ovoj ekskluzivnoj listi.

Poslednji u top 5 je hongkoški pevač i član Mirror benda, Kjang Tu. Ostali na listi su glumac Idris Elba, zatim Džejson Momoa, burmanski model i glumac Pajn Takon, te članovi južnokorejskog benda BTS - Džundkuk i V.

Ovaj 39-godišnji glumac, Henri Kavel, publici je najpoznatiji po ulogama Supermena i Geralta od Rivije u seriji "The Witcher", a trenutno se nalazi i na spisku potencijalnih kandidata za sledećeg Džejmsa Bonda. Takođe, sve su glasnija nagađanja i da će, nakon što je u oktobru prošle godine saopšteno da više neće biti Supermen, iz DC univerzuma preći u Marvelov.

Henri je definitivno miljenik žena i ovo nije prvi put da je izabran za najboljeg od najboljih. Britanski "Glamour" ga je proglasio "najseksi muškarcem na svetu", a magazin "Empire" ga je 2013. stavio na treće mesto na listi 100 najseksi filmskih zvezda 2013.

Kavil je od aprila 2021. u vezi sa voditeljkom Natali Viskuzo, a par je romansu potvrdio romantičnim fotografijama na Instagramu.

Video: Karleuša za stajling u novogodišnjoj noći dala više od 9.000 evra

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA