Trudna Džesi Džej: "Plače mi se na ulici i jedu mi se krastavci sa čokoladom, ništa me ne pitajte"

Pevačica se po pitanju potomstva sada prvi put oglasila, posle pobačaja koji joj se dogodio krajem 2021. godine

  • 0
Jessie J, Džesi Džej Foto: Instagram/jessiej

Pevačica Džesi Džej nema koga nije obradovala pošto je na svom Instagramu objavila da je u drugom stanju.

Ovom prilikom, pevačica je pokazala i trudnički stomačić koji je već dobro uočljiv, a onda i nasmejala kako fanove, tako i poznate pijatelje priznanjem - da ni sama ne zna šta će sa sobom zbog "hormona koji luduju".

- U isto vreme sam srećna i u šoku što ovo delim sa vama - poručila je ona u okviu svoje objave na pomenutoj društvenoj mreži, pa dodala:

- Iskreno, ova devojka sad samo hoće da plače u javnosti, u odelu, dok jede krastavčić preliven čokoladom i da je niko ništa ne pita.

Podsetimo, Džesi je krajem novembra 2021. godine otvorila dušu o pobačaju, pa mnoge rasplakala tužnom pričom o tome kako je saznala da je srce njene bebe jednostavno prestalo da kuca.

- Juče ujutru sam se smejala govoreći kako "moram da preguram nastup u Los Anđelesu, a da nikome ne kažem da sam u drugom stanju". Već posle podneva sam se mučila kako da uradim isto to, a da se ne srušim. Treći pregled i saznajem da srce bebe više ne kuca. Ovog jutra već shvatam da ne kontrolišem svoje emocije. Možda zažalim što sam ovo objavila. Možda i ne. Bukvalno, ne znam - pisala je ona jednom prilikom.

Ovo će, inače, Džesi biti prvo dete. Javnosti otac bebe još uvek nije poznat. Poslednja veza koju je zvanično obelodanila bila je sa Čeningom Tejtumom.

 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Објава коју дели Jessie J (@jessiej)

Video: Pevačica na nastupu pred svima otkrila strašnu istinu: Nikada neću biti majka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA