Šakira "potkačila" bivšeg muža novom pesmom: "Bila sam previše za tebe"

Oni su formalno potpisali sporazum u Barseloni

  • 1
Šakira Shakira Foto: Shutterstock

Pevačica Šakira "pecnula" je svog bivšeg muža Džerarda Pikeja novom pesmom.

Naime, pevačica je gostovala u jednoj esmiji kada je otpevalanovu pesmu, za koju mnogi kažu daje posvećena upravo Džerardu.

- Vuk poput mene nema vremena za novajlije poput tebe, bila sam previše za tebe, zato si sada s nekim više poput sebe - jedan je deo teksta.

- Ostavio si porodicu kao susede, medije pred vratima i dugove u riznici - deo je koji su svi protumačili da je za bivšeg muža.

Podsetimo, bivši partneri su u junu prošle godine, najavili da se razvode nakon 11 godina ljubavi, a prošlog meseca su rekli da će doći do odgovarajućeg sporazuma nakon 12-satnog razgovora.

Oni su formalno potpisali sporazum u Barseloni, odvojeno ulazeći i izlazeći iz suda dok su ih njihovi pravni timovi pratili. Džerard, koji se prošlog meseca emotivno povukao iz fudbala, rekao je da je Šakiri dao blagoslov da se preseli u Majami u Novoj godini sa njihovim sinovima kako bi izbegao dugu i pravnu bitku.

Video: Šakira pokazala još jedan talenat: Popularna pevačica kao skejterka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA