≫ 

Prislijeva ćerka u veštačkoj komi nakon "potpunog srčanog zastoja": Kućna pomoćnica je zatekla bez svesti

Liza Mari trenutno je u bolnici u teškom stanju, kako prenose mediji

  • 0
Liza Mari Prisli Lisa Marie Presley Foto: Profimedia/ADMedia/Byron Purvis

Liza Mari Prisli (54), ćerka Elvisa Prislija, hitno je prebačena u bolnicu nakon što je doživela "potpuni srčani zastoj", piše TMZ. Kako dodaju, Liza se trenutno nalazi u veštačkoj komi i u teškom stanju.

Njena majka Prisila viđena je kako stiže u bolnicu Vest Hils, u Los Anđelesu, da bi bila pored ćerke sat vremena nakon izveštaja o hitnoj medicinskoj pomoći.

Naime, kako prenose mediji, izvori su izjavili da je Lizu kućna pomoćnica zatekla bez svesti u spavaćoj sobi i da je njen bivši muž sa kojim živi, davao veštačko disanje dok hitna pomoć nije stigla.

Izvor je dodao da je "neko bar jednom dao epinefrin, poznatiji kao adrenalin, na mestu događaja, kako bi pomogao Lizi Mari da povrati puls".

Prisila Prisli navela je u svojoj objavi na Fejsbuku: "Moja voljena ćerka Liza Mari je hitno prevezena u bolnicu. Sada dobija najbolju negu. Molimo vas da nju i našu porodicu zadržite u svojim molitvama. Osećamo molitve iz celog sveta i tražimo privatnost u ovom trenutku".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA