Šakirina numera u kojoj proziva Pikea oborila Jutjub rekord svih vremena: "Zamenio si roleks za kasio"

Muzički video prikupio je 63 miliona pregleda za 24 sata

  • 9
Šakira i Đerard Pike dolari Foto: Tanjug/AP, Pixabay

Nova pesma pevačice Šakire, u kojoj kolumbijska zvezda ismeva svog bivšeg partnera Žerara Pikea, najgledanija je nova latino pesma u istoriji te platforme.

Naime, numera nosi naziv „Van tvoje lige“ i snimljena je u saradnji sa DJ Bizarrap-om, a obara rekorde gledanosti i slušanosti.

Muzički video prikupio je 63 miliona pregleda za 24 sata. A u ovom trenutku taj broj se čak popeo na 93 miliona.

U novoj numeri, u saradnja sa argentinskim producentom i di-džejem Bizarepom, Šakira (45) peva: „Vredim kao dve od 22", i predlaže da njen bivši partner, koji je ljubitelj teretane, treba da potroši malo vremena trenirajući i svoj mozak.

Šakira, izmenju ostalog, pominje i svoju svekrvu, medije i njene stalne probleme sa španskim poreskim organima, koji tvrde da nije platila 14,5 miliona evra poreza.

Podsetimo, Šakira i Pike su se rastali prošle godine i imaju dvoje dece, a fudbaler je tada započeo vezu sa 23-godišnjom Klarom Čijom.

Video: Nisu samo grudi balkanske, nego i vrela krv, geni, telo... Lepotice poreklom s Balkana haraju svetom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Msm

    15. januar 2023 | 08:30

    Śakira je jedina zena na svetu koja zaradjuje vise od svog supruga fudbalera. Oni su poznati da su ovce za sisanje..ova mlada ce ga nadam se osisati da zapamti sta je izgubio 😳

  • Zvezda

    15. januar 2023 | 07:38

    Mozda je samo mladja ostalo nista,nije joj ni za nokat.A sta ces Piqe napokon nasao nekog sebi ravnog Sakira je daleko veca liga od njega pacenika.

  • Carica

    15. januar 2023 | 00:23

    Toòoooo...!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA