Kasio odgovorio Šakiri zbog prozivke u novoj pesmi: "Baterija im traje duže od tvoje veze sa Pikeom"

Na Tviteru se pojavio i CASIO profil, koji deli razne viceve ​​o Šakiri

  • 1
Šakira casio sat Printskrin: youtube/shakira, Foto: Pixabay

Šakirina nova pesma, koju je posvetila Žeraru Pikeu, poslednjih dana je predmet mnogih diskusija na društvenim mrežama. Pevačica u pesmi pominje i brendove za koje je neki zameraju s obzirom na to da ih stavlja u "neprijatan položaj".

- Dušo, želim ti sve najbolje sa mojom zamenom, ne znam šta ti je bilo, ali zamenio si Ferari za Tvingo, Roleks si zamenio za Kasio... - stihovi su njene pesme.

Izazvala je mnogo komentara upoređujući Roleks i Kasio, a na iznenađenje mnogih, Kasio je prokomentarisao Šakirinu pesmu na zvaničnom nalogu Division Educativa na Tviteru.

- Dobili smo mnogo obaveštenja zbog Kasio reference u pesmi. CASIO (satovi i tastature) i (kalkulatori) su doživotni - navodi se u postu.

Na Tviteru se pojavio i CASIO profil, koji deli razne viceve ​​o Šakiri.

"Šakira, mi možda nismo Roleks, ali jasno je da su naši kupci lojalni”, „Kasio satovi baterija traju duže od veze Šakire i Pikea”, „Kasio satovi traju ceo život, za razliku od nečije veze",neki su od komentara.

Video: Šakira se skinula u novom snimku i pokazala da je i dalje kraljica mrdanja kukova

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA