"Tomija Lija sam jedino volela": Pamela Anderson otkrila detalje braka, kao i o nasilju koje je pretrpela

Pamela je otkrila kako je, uprko svim problemima, muškarac kojeg je najviše volela njen prvi suprug, muzičar Tomi Li (60), s kojim je bila u braku od 1995. do 1998. godine, a zajedno imaju sinove Brandona (26) i Dilana (25)

  • 0
Pamela Anderson i  Tomi Li  Tommy Lee Foto: Profimedia/HENNY RAY ABRAMS/AFP

Poslednjeg dana januara izlazi biografija Pamele Anderson (55) pod nazivom "Love, Pamela". Glumica je razgovoru za časopis People podelila nekoliko detalja iz knjige i iskreno progovorila o svojim propalim brakovima.

Pamela je otkrila kako je, uprko svim problemima, muškarac kojeg je najviše volela njen prvi suprug, muzičar Tomi Li(60), s kojim je bila u braku od 1995. do 1998. godine, a zajedno imaju sinove Brandona (26) i Dilana (25).

- Samo smo želeli da imamo decu i da budemo zauvek zajedno. Moja veza s Tomijem možda je bila jedini period u životu kada sam bila istinski zaljubljena - priznala je Pamela u svojoj knjizi.

Ipak, glumica tvrdi da je Tomi bio nasilan i da su se zato razveli.

- Bila sam skrhana, nisam mogla da verujem da je osoba koju sam toliko volela bila sposobna da to učini, ali morala sam da zaštitim svoju decu. Razvod od njega bila mi je najniža tačka u životu - piše u knjizi.

Ona kaže i da joj je bilo teško kada se u javnosti pojavio njihov s**s snimak.

- Taj snimak je uništio naše živote i našu vezu i neoprostivo je da ljudi i dan danas misle da mogu da profitiraju od takvih stvari koje spadaju u kategoriju zločina - izjavila je Anderson u razgovoru za People.

Pamela se 2006. udala za Kida Roka (52), a razveli su se 2007. nakon što je Pamela saznala da je izgubila njihovu bebu, a potom je pevač predao papire za razvod i kao razlog razvoda naveo nepomirljive razlike. Dva puta se potom udavala za muzičkog producenta Rika Salomona (54), prvo 2007., što je završilo poništenjem, te zatim ponovno 2013. godine.

Potom se 2020. udala za Džona Pitersa (77), s kojim je u braku bila 12 dana. Piters tvrdi da ga je ostavila nakon što joj je otplatio dugove, što je ona demantovala. On se zatim vratio svojoj bivšoj verenici koju je bio ostavio zbog Pamele.

Nedavno je Pam šokirala obožavaoce kada se prošle godine rastala od svog četvrtog supruga, svog telohranitelja Dena Hejhersta i to nakon samo godinu dana braka.

Video: Najskandalozniji par današnjice iskopirao nekadašnje kraljeve skandala: Megan pljunuta Pamela

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA