Otkriveni novi detalji stravične nesreće: Holivudski glumac povređen dok je pokušavao da spase nećaka

Čistač snega je takođe imao i mehaničkih problema, navodi se i izveštaju

  • 0
Jeremy Renner Džeremi Rener Foto: VALERIE MACON / AFP / Profimedia, Instagram/jeremyrenner

Vest da je čuveni holivudski glumac povređen i da je hitno hospitalizovan, iznenadila je svet, a sada je otkriveno i kako je do povrede došlo.

Naime, Džeremi Rener je pokušavao da spase svog odraslog nećaka da ga ne udari snežni plug kada je mašina slučajno zgnječila čuvenu zvezdu „Osvetnika“, navodi se u izveštaju o incidentu u kancelariji šerifa Nevade.

- Čistač snega je počeo da klizi zbog čega je Rener izašao iz vozila bez aktiviranja kočnice u slučaju nužde - stoji u zaključku izveštaja.

- Iako je "Pistenbulli" imao nekih mehaničkih problema, veruje se na osnovu našeg mehaničkog pregleda da bi parkirna kočnica sprečila Pistenbulli da se kreće napred - stoji u izveštaju.

- Kada je Rener pokušao da zaustavi ili skrene "Pistenbulli" da bi izbegao da ista povredi njegovog nećaka, staza ga je povukla ispod vozila i pregazila - navodi se dalje.

U izveštaju se takođe navodi da indikator kočnice nije radio i da su „mehanički problemi možda bili faktor ove nesreće“.

Video: Snimak Džeremija Renera dok čisti sneg

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA