Rita Ora priznala da se udala: "Istina je. Htela sam da to zadržim za sebe"

"Ja sam zvanično van tržišta. Odlučila sam da budem privatna oko toga", rekla je Rita

  • 1
Taika Vaititi Foto: Tanjug/AP/Scott Garfitt

Kontroverzna albanska pevačica Rita Ora konačno je potvrdila da se udala za reditelja Taiku Vaititija gostujući u emisiji "Heart Radio Breakfast" kako bi promovisala svoju novu pesmu.

- Da, udata sam. Ja sam zvanično van tržišta. Odlučila sam da budem privatna oko toga - rekla je 32-godišnja pevačica, koja je objavila izlazak nove pesme fotografijom u toplesu na društvenim mrežama.

Komentarišući veliki dan, Rita je izjavila kako je bilo "savršeno" i "tačno onako kako je zamišljala".

- Bilo je lepo, bilo je savršeno. Lepo je neke stvari zadržati za sebe. Žao mi je što ne zvučim toliko zanimljivo. Jednom ću prirediti veliku zabavu - dodala je pevačica, koja još nije sigurna hoće li preuzeti suprugovo prezime.

- Svakako sam razmišljala o tome da uzmem njegovo prezime, ali jako sam se trudila za ovo svoje Ora. Ne znam. Nisam još odlučila - objasnila je.

Progovorila je i o borbi s intenzivnim pritiskom slave objasnivši kako su joj njeni bliski prijatelji i članovi porodice pomogli da preživi trenutke u kojima je čak htela da odustane od karijere.

- Želela sam da odustanem. Pomislila sam: "Vredi li ovo?"... Kako sam postajala slavnija, shvatila sam da se ljudi ugledaju na mene. Postaneš uzor, a nekad nisi spreman na to jer si samo hteo da stvaraš muziku. A sad vas prate milioni ljudi. Dakle, psihološki je stvarno intenzivno - zaključila je pevačica.

Video: Nisu samo grudi balkanske, nego i vrela krv, geni, telo... Lepotice poreklom s Balkana haraju svetom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ja

    28. januar 2023 | 18:20

    sace gospodin da pravi filmove gde su srbi loši negativci

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA