Hariju Stajlsu pukle pantalone usred nastupa: Pevač se izvinio publici, a u prvom redu bila Dženifer Aniston

Video s nastupa se ubrzo proširio društvenim mrežama, a mnoge je nasmejao pevačev izraz lica kad je shvatio šta se dogodilo

  • 0
Hari Stajls Foto: Tanjug/AP, Twitter/HS Updates

Hari Stajls imao je neprijatnost kada su mu tokom koncerta u Inglvudu u Kaliforniji pukle pantalone na međunožju.

Video s nastupa se ubrzo proširio društvenim mrežama, a mnoge je nasmejao pevačev izraz lica kad je shvatio šta se dogodilo.

U neverici je pogledao svoje pantalone, a potom se ogrnuo zastavom LGBTQ zajednice, koju mu je neko dobacio iz publike, prenosi Metro.

Nakon nezgode je nastavio da peva, a nakon toga je uzeo kratku pauzu i presvukao se iza bine. Po povratku na scenu izvinio se publici.

- Pukle su mi pantalone. Osećam da moram da se izvinim nekolicini vas ispred. Vi, gospodine, jeste li dobro? Kunem se da to nije deo šoua - našalio se pevač.

Između ostalih, na koncertu je bila i Dženifer Aniston, koja je koncert slušala iz prvog reda.

Harijeve obožavatelje nasmejao je ovaj trenutak s koncerta.

"Harijevo pucanje pantalona pred Dženifer Aniston najverovatnije je traumatičan trenutak za njega", "Dženifer Aniston je bila Harijeva simpatija i pukle su mu pantalone baš ispred nje", "Sama pomisao da mi puknu pantalone pred Dženifer Aniston naterala bi me da odem u penziju", neke su od šala na Tviteru na račun pevača.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA