Dženis iz "Prijatelja" prokomentarisala Čendlerovu knjigu: "Prošao je nezamislivo"

Megi Viler, koja je u seriji glumila njegovu devojku Dženis, sada je komentarisala ovu knjigu, koju je pročitala čim je objavljena

  • 0
Metju Peri, Matthew Perry, Maggie Wheeler Megi Viler

Foto: Profimedia/BACKGRID, Matt Winkelmeyer / Getty images

Metju Peri, najpoznatiji kao Čendler Bing u seriji "Prijatelji", objavio je krajem prošle godine svoje memoare, u kojima je opisao velike borbe kroz koje je prošao.

Megi Viler, koja je u seriji glumila njegovu devojku Dženis, sada je komentarisala ovu knjigu, koju je pročitala čim je objavljena.

- Mislim da je obavio ogroman posao i da je stvarno preživeo nezamislivo. Ponosna sam na njega, srećna sam što je ovde i mislim da je hrabro to što je napisao knjigu o svemu tome, koja sada pomaže ljudima u sličnim situacijama - izjavila je Megi za "Page Six".

Ona je otkrila da je Metju na snimanjima uvek bio besprekoran profesionalac.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MaggieWheeler_official (@maggiewheeler_official)

- Pojavljivao se na poslu čak i kada je bio u najmračnijoj situaciji, pojavio se sa svojim humorom i talentom. Nikad nije bilo dana kada sam radila sa njim na setu, a da sam se osećala nesigurno kako će učestvovati u procesu. Bio je na 100 posto, čak i kada se borio - rekla je glumica.

Podsetimo, Peri je u svojim memoarima otkrio da je skoro umro kada mu je puklo debelo crevo od prekomerene upotrebe opijata. On je pisao i da je potrošio više od osam miliona dolara kako bi se izlečio.

Video: Kortni Koks na klaviru svira temu iz serije Prijatelji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA