Voditelj se izvinio Semu Smitu u uživo programu: Nazvao ga zamenicom "on", pa ga koleginica prekorila

Medli je sa gostima raspravljao o tome da li je Semov novi muzički spot "I'm Not Here To Make Friends" preterano seksualizovan kada se desio lapsus

  • 1
Richard Medley  i Sem Smit Foto: Youtube/Vijay baliyan motivational channel, Tanjug/AP

Voditelj jutarnjeg programa "Good Morning Britain" Ričard Medli izvinio se u programu uživo pevaču Semu Smitu jer ga je oslovio sa "on". 

Medli je sa gostima raspravljao o tome da li je Semov novi muzički spot "I'm Not Here To Make Friends" preterano seksualizovan kada se desio lapsus.

Dok je pričao o pevaču, u jednom trenutku je koristio zamenicu "on", pa ga je koleginica Suzana Rid prekinula i dodala:

- Sem Smit koristi zamenicu "oni".

- Oni. Da, izvinite - rekao je on.

Podsetimo, britanski muzičar je još pre nekoliko godina otkrio da je gej, a tokom 2020. godine, rekao je da je rodno neutralan.

Svoju objavu na Instagramu je propratio naslovom "moje zamenice su oni/njima".

- Odlučio sam da prihvatim samoga sebe, ono što jesam, unutra i na izvan. Uzbuđen sam i povlašćen što sam okružen ljudima koji me podržavaju u odluci, ali sam vrlo nervozan zbog njenog objavljivanja jer mi je previše stalo do toga što ljudi misle - napisao je pevač.

U intervjuima je isticao da je svoje seksualnosti svestan otkad zna za sebe, iako je zbog toga trpeo i razna zlostavljanja. Pravi šok za njega je usledio kada je homofobnim napadima bio izložen i u Londonu u krugovima bliskim LGBTQ zajednici.

- Ja sam gej i to sam svima otkrio sa svojih deset godina. To je nešto na šta sam najviše ponosan. Bio sam apsolutno siguran u to, siguran u sebe. Kad sam rekao mami, ona mi je odgovorila da je oduvek znala, da je shvatila kad sam imao tri godine, a tata me pitao jesam li apsolutno siguran. Bio sam siguran uprkos svojim godinama i oni su mi pružili neverovatnu podršku - rekao je on.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA