Vreme čitanja: oko 1 min.

Madona šokirala izgledom na dodeli Gremi nagrada: Fanovi tvrde da je preterala sa estetskim korekcijama

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pažnju je privukla Madona, ali u negativnom kontekstu

  • 0

Prestižna dodela muzičkih nagrada Gremi održana je sinoć u Los Anđelesu. Mnoge od zvanica su privukle pažnju kako svojim stajlingom, tako i moninacijama, a zvezda večeri bila je Bijonse koja je oborila rekord po broju nominacija.

Ipak, pažnju je privukla i Madona, ali u negativnom kontekstu.

Njeni obožavaoci bili su zabrinuti kada su videli fotografije, pa su rekli kako su zabrinuti zbog njenog izgleda.

Madona je izašla na pozornicu kako bi najavila Kim Petras i Sama Smitha koji su izveli svoj zajednički hit "Unholy" za koji su dobili Gremija u kategoriji za najbolju pop pesmu dueta/grupe.

- Ovde sam kako bih zahvalila svim buntovnicima koji kroje novi put i podnose pritisak toga. Svi vi "problematični" morate da znate da vaša neustrašivost ne prolazi nezapaženo. Viđeni ste, slušate se, a najviše od svega, cenjeni ste - poručila je Madona publici.

Ono što je zateklo publiku bilo je Madonino lice, za koje mnogi smatraju da više ne liči na "staru" Madonu nakon brojnih estetskih zahvata kojima se podvrgla.

"Pokušavam da ignorišem činjenicu da Madona ima sasvim novo lice", "Ovo zaista izgleda izgleda kao neki imitator dok se u pozadini vrte slike prave Madonne. Stvarno je s*****a svoje lice", "Madona izgleda dobro za svoje godine... ako ima 2700 godina i vampir je koji jede žive bebe i male životinje", neki su od komentara.

Video: Madona kao Baba Mrazica izgleda jezivo, hvata nas strah od njenog pogleda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA