Vreme čitanja: oko 1 min.

Fanovi Bijonse zviždali Hariju Stajlsu na dodeli Gremija: Bivša devojka Tejlor Svift ga podržala

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kada je neko od fanova počeo da zviždi i viče "Bijonse", Tejlor je ustala i nastavila da stoji sve dok je trajao pevačev govor

  • 0

Tejlor Svift podržala je bivšeg dečka Harija Stajlsa na dodeli nagrade Gremi, nakon što je neko iz publike viknuo da je priznanje za album godine umjesto njega trebalo da dobije Bijonse.

Kada je neko od fanova počeo da zviždi i viče "Bijonse", Tejlor je ustala i nastavila da stoji sve dok je trajao pevačev govor.

Dok su svi ostali sedeli tokom neugodne scene, Sviftova je stajala i osmehivala se Hariju i tako mu pružila podršku.

Video je postao hit na društvenim mrežama.

@treatpplthetommoway it’s just so beyond disrespectful #harrystyles #harry #styles #onedirection #1d #hs3 #hslot #fineline #loml #hotasf #hs1 #harryshouse #youarehome #asitwas #harrystyles loveontour #harryedwardstyles #loveontour #latenighttalking #foryoupage #foryou #fyp #loveontour #taylorswift #swiftie #ootd #grwm #backtoschool #schooloutfit #outfits #outfitinspo #fashion #foryoupage #foryou #fyp #downtowngirl #downtowngirlaesthetic #downtowngirloutfit #downtowngirlstyle #uptowngirl #uptowngirlaesthetic #fallaesthetic #falloutfit #1975 #the1975 #mattyhealy1975 #matty #healy #robbers #bfiafl #beingfunnyinaforeignlanguage #midnights #taylorswift #taylor #swift #swiftie #swifttok #loml #folklore #evermore #reputation #fearless #red #speaknow #lover #1989 #foryoupage #foryou #fyp#midnights #theerastour #taylorswifttour ♬ original sound - anna <3

A to što su Hari i Tejlor bili u vezi od 2012. do 2013. godine nije bio jedini razlog zašto je odlučila da podrži bivšeg dečka.

Naime, 2009. godine njoj se dogodila mnogo gora situacija i to takođe zbog fanova Bijonse.

Ona je na VMA-u dobila nagradu za najbolji ženski spot, a dok je primala priznanje na pozornicu se popeo Kanje Vest, oteo joj mikrofon te povikao da je tu nagradu zaslužila Bijonse.

"Tejlor se odmah setila sebe i odlučila da ga zaštiti", 'Tejlor zna kakav je to osećaj", "Ona njega čuva", pisali su kasnije fanovi koji su bili oduševljeni potezom pevačice na ovogodišnjem Gremiju.

Video: One su postale poznate samo zbog svojih seksi delova tela

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA