Vreme čitanja: oko 1 min.

"Rekli su mi da moram da spavam s Dikapriom ako želim da uspem": Miša Barton otkrila šokantne detalje

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sada je isplivao i stari intervju Miše Barton iz 2005, u kom je ona tvrdila da joj je rečeno da bi "trebalo da spava s glumcem" kada je imala 19 godina, piše "Page Six"

  • 2
Leonardo DiCaprio, Leonardo Dikaprio, Miša Barton Foto: MediaPunch Inc/Alamy/Profimedia, Famous/ACE PICTURES / INSTAR Images / Profimedia

Leonarda Dikaprija već godinama prate priče da se zabavlja samo sa duplo mlađim devojkama, a poslednja u nizu je priča da je u vezi sa 19-godišnjom manekenkom Eden Polani.

Sada je isplivao i stari intervju Miše Barton iz 2005, u kom je ona tvrdila da joj je rečeno da bi "trebalo da spava s glumcem" kada je imala 19 godina, piše "Page Six". 

Glumica, koja danas ima 37 godina, te godine je bila na vrhuncu slave zbog uloge Marise Kuper u seriji O.C. i tim povodom govorila je za Harpers & Queen.

Ispričala je incident u kom su ona i tadašnji publicista Krejg Šnajder uhvatili Leonarda tokom snimanja fotografija u Malibuu.

U to vreme je Leonardo upravo prekinuo šestogodišnju vezu sa Žizel Bundšen.

- Krejg mi je rekao: "Za dobrobit svoje karijere, idi i spavaj s tim čovekom". Nisu me zanimali stariji muškarci, pa sam ga upitala: "Zar nema on oko 30 godina" - ispričala je Miša.

Podsetimo, Leonardo je nedavno podgrejao šuškanja o novoj romansi s 19-godišnjom izraelskom manekenkom Eden Polani, nakon što se nije odvajao od nje na zabavi koja je organizovana u Los Anđelesu.

Brojni tviteraši napali su ga zbog činjenice da je 30 godina stariji od svoje navodne nove devojke.


48-godišnji glumac je negirao vezu, a manekenka je izbrisala svoj nalog na Instagramu jer je navodno primala stotine poruka u kojima su joj pratioci, kojih je imala oko 200 hiljada, pisali vrlo ružne stvari o navodnoj vezi nje i Dikaprija.

Video: Oženi se Dikaprio!? Ili ipak ne...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vitez Koja

    11. februar 2023 | 13:05

    Ja ne razumem više ništa.Devojke mu se verovatno same bacaju u naručje, što da bi dobile neku prečicu za "uspeh" što zbog toga što su opčinjene poznatima, pa žele da zadovolje tu svoju potrebu.Ili misle da će da upecaju bogatog i slavnog muža ili dečka.U medijima se uglavnom piše kao da ih neko prisiljava na nešto, a rekao bih da to nema veze sa realnošću.Sa druge strane Leonardo nije oženjen, može da radi šta hoće i sa kim hoće dok je sve po zakonu i na dobrovoljnoj bazi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA