Vreme čitanja: oko 1 min.

Kajli Džener izgubila milion pratilaca nakon što je ismevala Selenu Gomez zbog izgleda: "Rat" na mrežama traje

Vreme čitanja: oko 1 min.

Selenu je ubrzo zapratilo čak 8 miliona ljudi, te je ona sada najpopularnija na Instagramu sa 389 miliona pratilaca

  • 2
Kajli Džener i Selena Gomez Foto: Tanjug/AP

Jedna od najpoznatijih svetskih influenserki i modela Kajli Džener izgubila je skoro milion pratilaca na Instagramu, nakon što se rugala pevačici Seleni Gomez.

Kajli je do skoro bila najpopularnija žena na pomenutoj društvenoj mreži, ali to izgleda više nije tako. Dženerova je izgubila fanove zbog sukoba sa popularnom pevačicom . Razlog je drama između nje, Hejli Biber (supruge Seleninog bivšeg dečka Džastina Bibera) i Selene Gomez.

Sve je počelo 22. februara kada su milioni fanova zaključili da Hejli i Kajli ismevaju Selenu zbog njenog izgleda na društvenim mrežama. Bio je to isti dan kada je Selena svrgnula Kajli kao najpraćenija žena na Instagramu.

Ubrzo je krenuo pravi rat fanova na društvenim mrežama. Milioni ljudi krenuli su u obranu Selene Gomez te su počeli pozivati ostale da na društvenim mrežama zaprate nju, a otprate Hejli i Kajli. Broj njihovih pratilaca rapidno je počeo padati,i, dok je Selena s 381 miliona došla do preko 389 miliona.

Fotografija koju je  Selena objavila kada je sve počelo danas ima 17 miliona lajkova.  U isto vreme Kajli i Hajli su zbog velikog broja hejtera koji ih sad nazivaju "zlim curama" morale zaključati komentare na svojim objavama.

Video: Kajli Džener je obukla toliko usku haljinu da je jedva mogla da hoda: Pridržavali je da ne padne

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivana

    2. mart 2023 | 00:06

    S. mi se od ove Selene. Vecita jadnica, mala, debela, nezgrapna, bez ijedne zanimljive pesme. Uvek se vrti oko tudjih imena. Bedno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA