Vreme čitanja: oko 1 min.

Gvinet Paltrou na sudu zbog nezgode iz 2016: Tužio je lekar, traži joj 300.000 dolara

Vreme čitanja: oko 1 min.

Gvinet i njen drugi suprug Bred Falčak tada su otputovali na zimovanje sa decom, a onda se glumica na skijanju zakucala u nepoznatog muškarca

  • 0
Gvinet Paltrou Foto: Tanjug/AP

Holivudska glumica Gvinet Paltrou u petak je pred zakonom progovorila o odlasku na skijanje, a onda i nezgodi iz 2016. godine, zbog koje sad i sedi u sudu.

Penzionisani očni lekar u kog se, prema njegovim rečima, glumica "zakucala" i nanela mu tako brojne povrede, tužio ju je i potražuje 300.000 dolara odštete.

Glumica je na suđenju tvrdila pod zakletvom da se dogodilo upravo suprotno i na "odmoru koji je za nju i njenu porodicu bio od ogromnog značaja", prenose trenutno strani mediji.

Gvinet i njen drugi suprug Bred Falčak tada su otputovali na zimovanje sa decom - njenom i njegovom. Trebalo je da se upoznaju, prvi put provedu neko vreme zajedno i poznata majka je, navodi se, verovala da će sve biti sasvim u redu jer su njeni naslednici gotovo istih godina kao i Bredovi.

- To je bio baš značajan put za nas. Deca su se tad upoznala i gledali smo da li je moguće "pomešati" naše porodice - kazala je Gvinet, piše „People", a onda se dotakla i toga što je dugo odlagala odlazak konkretno na skijanje posle smrti oca Brusa.

Bez njega je, podsetimo, ostala 2002. godine. Bolovao je od raka grla. Glumica je imala 30 godina kada je on preminuo i taj gubitak je teško podnela.

- On (otac) je mnogo voleo skijanje. Kasno je naučio da skija, ali je zato insistirao da brat i ja to obavimo dok smo mladi. Vodio nas je na razna mesta, a ovo, u Juti, bilo je jedno od njih. Njegova smrt me je dotukla, a onda, bilo mi je i strašno teško da dođem tu, na to mesto... Dugo sam to izbegavala. Kad sam dobila decu, čula sam njegov glas u glavi, da treba da ih naučim da skijaju... - objasnila je, o čemu sad javnost samo nastavlja da bruji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA