Vreme čitanja: oko 1 min.

Ćerka slavnog muzičara u poznatom muzičkom takmičenju: Pojavio se i on na sceni kao njena podrška

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dejv je istakao da mu je ovo pojavljivanje teže nego uvođenje u Kuću slavnih

  • 0
Kaya Steward, Dave Stewart Foto: ABC / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Američki idol je imao decu brojnih poznatih ličnosti kao deo takmičenja.

Prošle sezone je tu bila Ava Mejbi, ćerka bubnjara Red Hot Čili Pepersa Čeda Smita i Zare, ćerku Nadie Tarner. Ove sezone su tu Hejven Medison (čiji otac, Džejson Roj, predvodi hrišćanski bend Building 429 nominovan za Gremi); Liric Medeiros (ćerka savremenog pevača Glena), Cai Aliese (ćerka pokojnog Nolana Nila).

Ali 23. sezona je definitivno sačuvala najveću superzvezdu druge generacije za kraj, kada je 22-godišnja Kaja Stjuart stigla u nedelju sa svojim ocem iz Kuće slavnih rokenrola, Dejvom Stjuartom.

- Moj tata je bio u bendu zvanom Eurithmics - rekla je Kaia opušteno, kao da su Eurithmics neka opskurna, underground grupa.

Ali Dejv je Kaji uvek bio samo „tata“.

- Kada sam se rodila, moj tata je bio na turneji, a ja sam išla na koncerte dok sam još bila u maminom stomaku - rekla je ona.

- Životni stil muzičara je nešto što je upravo deo mog života. Nikada se nije postavljalo pitanje šta želim da radim sa svojim životom. Muzika je uvek bila ono što sam nameravala da radim - dodala je Kaja.

Kada se stariji Stjuart pojavio u nedelju da prati svoju ćerku pevačicu i tekstopisca u usponu na gitari, on je tvrdio da je njegovo pojavljivanje u Idola bilo „teže od uvođenja u Kuću slavnih rokenrola“, i izgledalo je iskreno, čak je u par navrata bio i nervozan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA