Vreme čitanja: oko 1 min.

Lana del Rej "nabacila" kilograme, svi kažu da ne liči na sebe: Slika u šortsu je obišla svet

Vreme čitanja: oko 1 min.

Svi su negativno komentarisali ovu objavu, a kasnije su usledili komentari u kojima tviteraši tvrde da je Lana konačno srećna

  • 0
Lana Del Rej Lana Del Rey Foto-kolaž: The Daily Stardust/Backgrid USA, Kay Blake/Zuma Press/JGM/Pacific coast news/Profimedia

Pevačica Lana del Rej pre izvesnog vremena je "nabacila" kilograme, a fotografije "pre i posle" preplavile su društvene mreže.

I dok jedni tvrde da je Lana "kraljica" i da je uvek prelepa, drugi joj osporavaju trenutni izgled i ostavljaju grozne komentare. 

Jedan Tvit je postao viral, a glasi: "Ovo je gore od 11. septembra".

Tvit je sada obrisan nakon što je prikupio stotine hiljada pregleda, ali reakcija i diskusija na tu objavu traje i dalje.

Svi su negativno komentarisali ovu objavu, a kasnije su usledili komentari u kojima tviteraši tvrde da je Lana konačno srećna.

"Promene težine. I što je najvažnije, sva tela svih oblika i veličina jesu seksi, lepa i dostojna.”.  drugi je dodao: "Lana del Rei se ugojila. Da, konačno je srećna."

"Biti žena u očima javnosti je mučno jer ako stariš,postaneš manje poželjna za muškarce ljudi te razapeju na lomači bez obzira šta uradiš da to sprečiš" napisao je neko.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA