Vreme čitanja: oko 1 min.

Vensan Kasel (56) i Tina Kunaki (26) pred razvodom? Bivši muž Monike Beluči iznenadio potezom

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vensan je uradio nešto što je dodatno podrejalo sumnje da sa njihovim brakom nešto nije u redu

  • 2
Tina Kunaki i Vensan Kasel / Tina Kunakey and Vincent Cassel Foto: Profimedia/J.M. HAEDRICH

Strani mediji pišu da je brak francuskog zavodnika Vensana Kasela, bivši supruga Monike Beluči, i manekenke Tine Kunaki, u krizi.

Naime, Vensan je obrisao sve zajedničke fotografije sa suprugom što je dodatno podrejalo sumnje da nešto između njih ne štima.

Slavni glumac i njegova 30 godina mlađa supruga venčali su se 2018. godine, dve godine od početka zabavljanja, a u aprilu 2019. godine dobili su i ćerku Amazoniju.

Kasel je ranije redovno objavljivao zajedničke fotografije sa Tinom, pa čak i one na kojima je ona sama, pišući joj emotivne poruke javno. Sve objave su naprasno nestale sa njegovog naloga, a ni mlada manekenka mesecima nije objavljivala ništa vezano za supruga.

Podsetimo, par je uplovio u romansu kada je Tina imala samo 18 godina, i to ubrzo nakon što je Kasel stavio tačku na brak sa lepom Monikom Beluči.

(Telegraf.rs)

Video: Kako preboleti najlepšu ženu na svetu? Vensan Kasel kaže lako

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lik

    7. april 2023 | 08:41

    Pa logično , gde takve veze mogu biti normalne. Njoj trebao otac ovaj mislio biće momak. E budala. Traži sebi ravnu ne brukaj se, neku gde su vam ista interesovanja, ista iskustva, iste potrebe manite se ljudi ćorava posla. Ljubav ne zna za godine, jes malo sutra. Kad petao ne kukuriče...

  • C he

    7. april 2023 | 01:09

    Fočo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA