Vreme čitanja: oko 1 min.

Zbog scena u "Prijateljima" doživela uživo horor film: Suprug izleteo iz studija, pa razbio trofeje

Vreme čitanja: oko 1 min.

Njenom tadašnjem suprugu Agasiju scene nisu bile ni malo smešne

  • 0
Bruk Šilds Foto: Instagram/brookeshields

Holivudska zvezda Bruk Šilds bila je u braku sa teninserom Andre Agasijem, međutim malo ko zna da se zbog scena u "Prijateljima" našla u veoma nezavidnoj situaciji.

Bruk je u kultnoj komediji imala epizodnu ulogu Erike, a tumačila je devojku koja je opsednuta Džoijem, koga je tumačio Met Leblank. Tokom scene njihovog dejta, Erika počinje čudno da se ponaša i liže prste Džoiju.

- U toj sceni, trebalo je da poližem Džoijeve prste, jer su to ruke genija, i želim da ih prožderem, a ja sam ludača - kazala je Šilds u intervjuu za Njujorker, a prenosi portal Insider.

Kako je navela, Met je i te kako bio prijatan i duhovit, te je naglasio da je oprao ruke, međutim, njenom tadašnjem suprugu Agasiju ova scena nije bila ni malo smešna, te je samo izjurio napolje.

- Rekao je: "Svi me ismevaju. Napravila si budalu od mene sa tim ponašanjem", ja sam mu kazala: "Šta ti je? To je komedija" - prisetila se Šilds.

Kako je istakla on je zbog ove situacije razbio sve svoje trofeje, a ubrzo posle toga je saznala da je teniser zavisnik od kristal meta.

- Sigurna sam da je to ponašanje imalo veze sa zavisnošću - dodala je glumica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA