Vreme čitanja: oko 1 min.

Hajdi Klum pozirala u tangama i sa zečijim ušima na Uskrs

Vreme čitanja: oko 1 min.

Manekenka je grudi prekrila rukama

  • 0

Hajdi Klum proslavila je Uskrs uživajući na suncu, u toplesu, kod kuće.

Manekenka je tokom vikenda na Instagramu podelila uzavrelu fotografiju na kojoj je pozirala gola, noseći samo crne tange sa šarom bele zvezde i par zečijih ušiju.

Na slici se vidi kako stoji pored bazena u onome što je, verovatno, njeno dvorište. Pokazujući svoje bele uskršnje uši, pokrila je rukama grudi, zatvorila oči i napućenih usana pozirala ka kameri. 

Objavu je potpisala sa tri jednostavna emodžija: srce, sunce i zeku.

Onače, prošlog oktobra, ona je podelila otkrivajući snimak sebe kako stoji u kupatilu u toplesu i pokazuje svoju tangu liniju preplanule boje dok se spremala da obuče svoj složeni kostim za Noć veštica.

Nekoliko meseci ranije, tokom leta, na Instagramu je podelila nekoliko fotografija na kojima je u toplesu. U jednoj je nosila beli donji deo bikinija i ništa više. Klum je stidljivo pozirala na ogradi sa glavom okrenutom preko ramena i pozadinom okeana i palmi u daljini - njena vetrom zavejana i osunčana plava kosa delimično joj je zaklanjala lice. Na drugoj fotografiji, ona pozira u crvenom bikiniju dok stoji pored prozora koji uokviruje slikovite planine i drveće.

Hajdi Klum Foto: Instagram/heidiklum

(Telegraf.rs)

Video: Dekolte Hajdi Klum na dodeli Gremija je najvrelija tema u svetu šoubiznisa: Te grudi su savršene

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA