≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Procurela fotka navodne ljubavnice princa Vilijama: Zbog nje Kejt Midlton ima noćne more

Vreme čitanja: oko 1 min.

Rouz i Vilijam navodno počeli su da se viđaju 2014. godine

  • 1
Princ Vilijam i Kejt Midlton, Rose Hanbury Foto: Jordan Pettitt-PA/POOL supplied by Splash News / SplashNews.com / Splash /, James Whatling / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Kraljevska porodica intrigira javnost oduvek, te mnogi priželjkuju da saznaju škakljive informacije o njima ne bi li delovali malo više kao ljudi iz naroda.

Naime, krunisanje Princa Čarlsa planirano za 6. maj ove godine, a na listi zvanica se našlo i ime Rouz Hanberi, koje je trenutno u jeku skandala.

Mnogi nagađaju da je Rouz ljubavnica Princa Vilijama, ako i da Čarls insistira da se pojavi na krinusanju.

Kako se dalje navodi, Kejt Midlton je zahtevala da njena komunikacija sa navodnom ljubavnicom bude smanjena na minimum, što je samopodgrejalo nagađanja.

Pojedini izvori tvrde da su navodi mogući jer su Rouz i Vilijam navodno počeli da se viđaju 2014. godine, a ona je zatrudnela sredinom 2015. godine. Prvi put se o ovoj aferi pročulo 2019. godine kada je Kejt bila trudna treći put.

Rouz je inače supruga Dejvida Čolmondelija, 7. markiza od Čolmondelija, a njen sin Oliver će da bude u pratnji kralja Čarlsa kao njegov paž.

(Telegraf.rs)

Video: Veličanstveni dolazak Kejt Midlton, princa Vilijama i sina Džordža na Vimbldon

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    20. april 2023 | 20:51

    Ako je to istina onda sin ima bolji ukus nego tata Čarls.......doduše kod Kamile i Čarlsa je mrtva trka ko je lepši........

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA