Vreme čitanja: oko 1 min.

Umrla dvojnica Kim Kardašijan (34): Izgubila život nakon estetske operacije

Vreme čitanja: oko 1 min.

Doživela je srčani udar u bolnici tokom opravka od zahvata

  • 4
Ešten Dži

Printskrin:Instagram/ashtens_empire

Američka manekenka i zvezda sajta za odrasle "Onlyfans", Kristina Ešten Gourkan, poznata pod nadimkom Ešten Dži, umrla je u 34. godini, nakon srčanog udara koji je doživela dok se oporavljala od plastične operacije.

Starleta je izdahnula u bolnici, a njena porodica otvorila je stranicu na kojoj fanovi i pratioci njenog rada mogu da doniraju novac i pomognu da se prikupe sredstva za njen ispraćaj.

Sahrana će biti sledeće nedelje, a do sada je donirano preko 3.500 evra.

- Sa dubokom tugom i slomljenim srcem moramo da podelimo najtužniju vest o smrti naše voljene, prelepe ćerke i sestre Kristine Ešten Gurkani - saopštila je ožalošćena porodica.

Kako prenosi "Daily mail", porodica je tragičnu vest primila prošlog četvrtka u 4:30 ujutru, kada su dobili poziv od nepoznate osobe: "Ešten umire, Ešten umire", vikao je neko preko telefona.

Ešten Dži bila je poznata kao dvojnica najpoznatije starlete na svetu, Kim Kardašijan, a na društvenoj mreži Instagram prati je preko 600.000 ljudi, koji je svakodnevno upoređuju sa rijaliti zvezdom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Karikaturista

    26. april 2023 | 17:16

    Pa ni moje srce ne moze da podnese gledanje ovih strasnih slika. Ovo ni Mengele ne bi mogao da uradi. Strasno je kako trosimo zivote uludo pokusavajuci biti neko drugu.

  • Somonida

    26. april 2023 | 17:22

    Pokoj joj dusi, ali bogami ce imati problem da je smjeste u sanduk. RIP

  • Jelena CH

    26. april 2023 | 17:11

    Gospode,Pa dobro je i dosad zivela🙈🙈🙈

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA