Vreme čitanja: oko 1 min.

Šakira i Tom Kruz uhvaćeni zajedno na Formuli 1: Krenule glasine da su u vezi

Vreme čitanja: oko 1 min.

Njeno pojavljivanje na trci Formule 1 i intenzivno druženje s Tomom Kruzom na stazi, a zatim i u VIP loži, pokrenulo je lavinu glasina na društvenim mrežama koje su eksplodirale

  • 1
Shakira, Tom Cruise, Šakira i Tom Kruz Foto: CHANDAN KHANNA / AFP / Profimedia

Kolumbijska pevačica Šakira i holivudski glumac Tom Kruz pojavili su se zajedno na trci Formule 1 u Majamiju i tom prilikom, pokrenuli brojne glasine o potencijalnoj romansi.

Posle izuzetno ružnog kraja ljubavne priče između Šakire i Žerara Pikea, nakon što se saznalo da je golgeter u vezi s 23-godišnjom Klarom Čijom Marti, pevačica se sa sinovima Milanom i Sašom iz Barselone preselila u Majami. 

Pevačica nakon toga nije izabrala da se povuče u svoju vilu, samuje i odgaja sinove za koje joj je bivši supružnik prepustio puno starateljstvo. 

S tim u vezi, njeno pojavljivanje na trci Formule 1 i intenzivno druženje s Tomom Kruzom na stazi, a zatim i u VIP loži, pokrenulo je lavinu glasina na društvenim mrežama koje su eksplodirale.

Shakira, Tom Cruise, Šakira i Tom Kruz Foto: DPPI / Panoramic / Profimedia

Ideja da su vatrena Latino zvezda i filmska zvezda par, svidela se njenim fanovima koji misle da bi holivudski srcolomac bio sjajan partner za oporavak, pa čak i ako priča ne potraje, dok Kruzu, kažu, treba neko žestok poput Šakire.

Koliko je poznato, glumac je trenutno slobodan, a njegova poslednja, vrlo kratka veza bila je ona s kolegnicom Atvel i završena je pre godinu dana.

(Telegraf.rs)

Video: Kija zamešala kukovima kao Šakira, a onda napravila šou sa običnom trakom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA