≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pleboj zečica se kadidovala za predsednicu, a ovo su detalji romanse sa Trampom: "Pratio me je kao pas"

Vreme čitanja: oko 1 min.

- Pokušavao je na sve moguće načine da privuče moju pažnju - rekla je ona

  • 0
Donald Tramp, Karen McDougal Foto-kolaž: Tanjug/AP, John Chennavasin/Zuma Press/Profimedia

Bivša Plejboj zečica Karen Mekdaugal najavila je da će se kadidovati za predsednicu Amerike u 2024. godini, što je iznenadilo mnoge.

Naime, ona je u petak u toku objave kadidature otkrila i nove detale romanse sa Tampom.

- Bio je vulgaran i grub, ali imao je i svoje nežne momente što pokazuje da je čovek još uvek iznutra. Treba mu više saosećanja prema ljudima - rekala je ona.

- Bila sam zaljubljena u njega kao i on u mene. Ljudi oko njega su lagali da nismo bili zajedno, ali on to nikada nije poricao. Sve vreme mi je govorio da me voli, bez probelam me je upoznao sa njegovim prijateljima - istakla je ona, pa otkrila kako se je počelo.

- Pratio me je kao pas, pokušavao je na sve moguće načine da privuče moju pažnju. Na kraju je rekao telohranitelju da uzme moj broj, nakon čega me je pozvao kod njega. Nakon večere me je privukao ka sebi, a kada sam ga odbila bio je iznenađen. Ponudio mi je velku količinu novca, međutim, ubrzo je shvatio da nisam takva devojka. Rekao mi je da sam posebna - rekla je ona za New York Post.

Karen je bila u vezi sa Trampom 10 meseci, nakon čega je usledio raskid, jer je polako uplovila u priču sa Brusom Vilisom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA