Vreme čitanja: oko 1 min.

Bizaran detalj na Bezosovoj jahti koja je teška 500 miliona: Svet bruji o "jednoj stvari" koja visi sa pramca

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jahta je Džefu stigla ove nedelje posle dužeg čekanja i nosi naziv "Koru", što je maorska reč za novi početak

  • 1
Jeff Bezos Džef Bezos jahta statua  Lauren Sanchez Loren Sančez Foto: COBRA-DUNES / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Osnivač Amazona Džef Bezos uhvaćen je na svojoj jahti vrednoj 500 miliona dolara u društvu partnerke Loren Sančez.

Naime, Džef i Loren se trenutno lazale na Majorci, gde uživaju u lepom vremenu i luksuzu, međutim jedna stvar je mnogima "zapala" za oko.

Treći najbogatiji čovek na svetu je u ovu luksuznu jahtu uložio mnogo novca ali i vremena s obzirom na to da je njena izrada trajala 5 godina, te nema sumnje da je vodio računa o svakoj sitnici, ali se potrudio i da bude potpuno jedinstvena.

Na društvenim mrežama osvanule su fotografije skulpture koja se nalazi na jahti. Naime, ona je izrezrbarena u stilu rimske božice.Skulptura je obučena u lepršavu haljinu, ima dugu kosu, međutim njeno lice itekako nalikuje na Sanchez, njegovu izabranicu, piše Daily Mail.

Inače, jahta mu je stigla ove nedelje posle dužeg čekanja i nosi naziv "Koru", što je maorska reč za novi početak. Ima tri jarbola i duguačka je 120 metara.

Loren i Bezos počeli su vezu dok je on bio u braku sa Mekenzi Skot sa kojom ima četvoro dece. I bivša TV voditeljka bila je tada zvanično u braku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA